Previous Article
Next Article

One Reply to “Gelderlander march 15th 2014”

  1. Maarten van den Elzen

    Geachte Rob Sweere,

    Graag had ik u langer gesproken, na de introductie van Rinke Nijburg, vandaag twee weken geleden, maar helaas kwam een goede kennis er onverwachts tussen. Ik geef namelijk al sinds 1976 met enige tussenpozen rondleidingen in het MRK te Uden en er bevinden zich 35 gedichten van mijn hand in de openbare ruimte van de gemeente Uden. Vorige week verscheen er een door de plaatselijke VVV en de gemeente Uden uitgebrachte wandelroute van 8 en 11 kilometer langs 29 gedichten van mij in het centrum van Uden en in Uden-Zuid. De wandelaars komen tijdens deze wandeling ook 16 kunstwerken tegen van o.a. Martijn van Gemert, Tony van der Vorst, Pieter Kortekaas, Maria van Gerwen en Genoveef Lukassen. Ik ben werkelijk erg onder de indruk van uw werk zoals ik dat al enkele keren, o.a. via het internet, heb gezien. De originaliteit en de filosofische meditatie die er van de beelden uitgaat spreekt mij bijzonder aan. Ik stel het dan ook erg op prijs om bij uw werk, nu in het MRK, wat meer over uw persoon en uw werk te kunnen vertellen aan belangstellenden. Alvast hartelijk dank voor de gevraagde informatie, een hartelijke groet en alle goeds, Maarten van den Elzen hoenderbossche.dingenmakers@wxs.nl of/en Patrijsweg 3 5406 NG Uden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *