WALKING TREES in Almere

WALKING TREES in Almere.

Two walks in one weekend. With people from the USA, Germany, Spain, Italy and the Netherlands.
Almere city and Almere beach is now 40 years old, before this was a sea.

Een ondagelijkse ervaring in een dagelijks landschap.

We komen bij elkaar in het basiskamp van Walking Trees. Na de kennismaking gaan we in stilte op expeditie, we weten niet waarheen en volgen geen enkele logica. Onder leiding van Rob Sweere bewegen we ons door het landschap en transformeren gezamenlijk het ons bekende gevoel van tijd en ruimte. Tijdens de tocht zijn er drie stilte acties en we ronden af in het basiskamp met het delen van onze verhalen. We hebben allemaal hetzelfde gedaan en toch heeft ieder iets anders meegemaakt.

Day one:

 

Day two:

 

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *